Muutosakatemia

Hyvä työnantajuus korostuu ja puhuttelee meitä kaikkia erittäin ajankohtaisesti. Uskomme, että hyvät työnantajat tekevät itselleen kilpailuedun hyvien "työnantajataitojen" kautta. Keskeisintä on luottamus, arvostus sekä tuki. Henkilöstöllä tulee myös olla mahdollisuus kehittyä työtehtävissään ja kokea riemua onnistumisista. Tämän vuoksi yrityksen on osattava, haluttava kehittää yksilöitä. Tämä tarkoittaa esimiesten tapaa johtaa "valmentavalla otteella" joka saa heidät syttymään.

Näillä yrityksen panostuksilla on henkilöstöä sitouttava vaikutus, myös työnteko on tällöin merkityksellistä ja mukavaa.

Hyvät työnantajat eivät menetä avainhenkilöitään kilpailijoille, he välittävät ja pitävät heistä kiinni. Jokainen meistä haluaa olla luottamuksen arvoinen, tulla arvostetuksi sekä työskennellä mielekkään työn parissa. Luotu yrityskulttuuri ja esimiehet ovat tässä avainasemassa!

MuutosAkatemia Oy on myynnin valmennuksen ja koulutukseen erikoistunut yritys. Me autamme yrityksiä, tiimejä ja yksilöitä nostamaan asiakaskohtaamisten laadun ja tulokset uudelle tasolle, mikä takaa parhaan asiakastyytyväisyyden, asiakaspysyvyyden ja myyntitulokset. Valmennuksemme perustuu teoriatiedon sekä jatkuvan harjoittelun yhdistelmään. Erikoisosaamistamme ovat puhelimitse tapahtuvan myynti- ja asiakaspalvelutyön koulutukset ja valmennukset. Miten voimme olla avuksi? Tutustu palveluihimme osoitteessa www.muutosakatemia.fi

Juha Herrainsilta ja Markus Ikonen,  MuutosAkatemia Oy