PODCAST

Vuoden Työnantaja -podcast on nyt ensimmäistä kertaa julkaistava hyvään työntajuuteen pureutuva keskusteluohjelma. Podcastin ytimessä ovat jaksottaiset asiantuntijavieraat, joiden haastatteluissa lähestytään hyvää työnantajuutta erilaisista näkökulmista. Haastatteluiden vetäjinä toimivat hyvän työnantajuuden salaisuuksia etsivät Taru ja Markus Vuoden Työnantaja -projektin tiimistä.

Jakso 4: Työnantajana poikkeustilanteessa. Vieraana monialayrittäjä Tero Ylönen.

Podcastin neljäs jakso on ajankohtaisjakso, jossa käsitellään koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutusta työnantajiin ja liike-elämään. Asiantuntijavieraana jaksossa on monialayrittäjänä, sijoittajana ja hallitusammattilaisena toimiva Tero Ylönen. Jaksossa käsitellään liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamista ja työnantajana toimimista vaikeassa tilanteessa. Tero jakaa myös käytännön vinkkejä useiden yritysten kokemusten perusteella.

Jakso 3: Rekrymarkkinointi.
Vieraana rekrytointiasiantuntija Matias Ketola, Choice HR

Kolmannessa jaksossa keskustellaan työnantajia piinaavasta osaajapulasta, ja siitä, mitä ratkaisuja työnantajilla osaajien löytämiseen voisi olla. Jaksossa käsitellään rekrytointimarkkinointia ja rekrytoinnin käytännön järjestämistä yrityksissä. Jaksossa vastataan mm. kysymykseen, mitä rekrytoinnissa voi ulkoistaa ja mitä ei. Vieraana rekrytointiasiantuntija Matias Ketola.

Jakso 2: Kulttuurin johtaminen ja työnantajabrändäys. Vieraana Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen.

Toisessa jaksossa vieraana on ohjelmistotalo Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen. Keskustelu etenee Vincitin syntyhistoriasta ja filosofiasta kulttuurin johtamiseen ja työnantajabrändäykseen.

Jaksossa käsitellään esimerkiksi sitä, miten kulttuurin johtaminen eroaa muusta johtamisesta työyhteisössä ja miten Vincitin vahva työnantajabrändi on saanut alkunsa.

Jakso 1: Työyhteisöt ja esimiestyö. Vieraana organisaatiopsykologi Pekka Järvinen.

Vuoden Työnantaja -podcastin ensimmäisen jakson teemoina ovat työyhteisöt ja esimiestyö. Jaksossa käsitellään esimerkiksi sitä, minkälainen on hyvä työyhteisö ja miten työyhteisöt ovat kehittyneet ajan saatossa. Lisäksi pohdiskellaan näiden muutoksien asettamia vaatimuksia esimiestyölle.

Vieraana ensimmäisessä jaksossa on organisaatiopsykologi Pekka Järvinen, jolla on 30 vuoden kokemus organisaatioiden valmentamisesta.

WhatsApp Image 2019-12-03 at 10.57.51